2018 Event Schedule

Because we wanted we wanted you to get the most out of the first ever Personnel Symposium, we have brought some of the biggest names in college football recruiting to speak and discuss trending topics within our industry. Below is a breakdown of each day and it's events. Hors d'oeuvres will be served during check-in on Wednesday, and a boxed lunch will be available at the end of the event on Thursday. Attendees will be responsible for all other meals outside of the event. Note that the events listed below require registration.

 
 
 

08.08.18


1:00pm - 2:00pm

check-in

2:00pm

Opening remarks

2:05pm

sponsor introductions

Each sponsor will receive one minute to introduce
themselves & their product on stage

2:10pm

panel 01 - the evolution of the dpp role

Moderator:
Bruce Feldman

Panel:
Mark Pantoni (Ohio St)
Marshall Malchow (Georgia)
Drew Hughes (Tennessee)
Austin Thomas (Texas A&M)
Andy Frank (Penn St)
Sean Magee (Michigan)

3:00pm

UC Report

Presented by Tom Luginbill & Billy Tucker

3:20pm

10 minute Break

3:30pm

trent baalke

Former NFL General Manager | 49ers

4:15pm

Panel 02 - The Media's Role In recruiting

Moderator:
Dan Hatman (The Scouting Academy)

Panel:
Bruce Feldman (CFB Reporter)
Tom Luginbill (ESPN)
Barton Simmons (247 Sports)

4:45pm

15 minute Break

5:00pm

Panel 03 - Player Evolution

Moderator:
Bruce Feldman

Panel:
Matt Lindsey (South Carolina)
Marshall Malchow (Georgia)
Drew Hughes (Tennessee)
Jim Nagy (Senior Bowl)
Dan Hatman (The Scouting Academy)
Tom Luginbill (ESPN)
Blake Beddingfield (Former College Director | Titans)

6:30pm

10 Minute Break

6:40pm

Al Luginbill

Personnel Integrity

7:00pm

Evening Announcements

Dinner on your own / Networking at Barline

08.09.18


8:00am

Mark Dominik

Former NFL General Manager | Buccaneers

8:45AM

Ventura Partners

Presented by Chad Chatlos

9:15AM

sportsource analytics

Presented by Scott Prather

10:00am

10 minute Break

10:10am

Panel 04 - social media & recruiting

Moderator:
Matt Lindsey (South Carolina)

Panel:
Ben Miller (CAA Sports)
Mark Pantoni (Ohio St)
Tyler Barnes (Iowa)
Drew Hughes (Tennessee)
Bruce Feldman (CFB Reporter)
Jordan Sorrells (Clemson)

10:30am

Panel 05 - Recruiting Operations

Moderator:
Tom Luginbill (ESPN)

Panel:
Candice Rosenkranz (CAA Sports)
Leah Knight (Texas A&M)
Mollie Moore (Auburn)
Jessica Jackson (South Carolina)

11:00am

10 minute Break

11:10am

DPP Breakout Sessions

9 Stations | Chalk-talk Style

Speakers:
Mark Pantoni (Ohio St)
Marshall Malchow (Georgia)
Drew Hughes (Tennessee)
Matt Lindsey (South Carolina)
Austin Thomas (Texas A&M)
Andy Frank (Penn St)
Tyler Barnes (Iowa)
Sean Magee (Michigan)
Jordan Sorrells (Clemson)

12:30pm

5 minute Break

12:35pm

Mike Hamilton

Former Athletic Director at Tennessee

1:05pm

New Legislation Ideas

Moderator:
Tom Luginbill (ESPN)

Panel:
NCAA Representatives
Board Members

1:50

Closing Remarks